Nieuws

Gepubliceerd op woensdag 17 mei 2017 om 22:21
Be Quick '28 JO19-1, de winnaar van het Zwols Kampioenschap Voetbal 2016, neemt het in de groepsfase van het toernooi in 2017 op tegen ZAC, WVF en Wijthmen. Dit is woensdagavond duidelijk geworden tijdens de loting voor de negende editie van het voetbaltoernooi voor Zwolse JO19-junioren. Het toernooi vindt ditmaal plaats op de velden van SV Zwolle.
Gepubliceerd op dinsdag 14 februari 2017 om 11:34
De negende editie van het Zwols Kampioenschap Voetbal voor A-junioren wordt dit jaar gehouden op Sportpark Marslanden van SV Zwolle. Het traditionele toernooi begint op vrijdag 2 juni met de eerste groepswedstrijden, waarna op vrijdag 16 juni de finale op het programma staat. Vorig jaar wist Be Quick ‘28 het Zwols Kampioenschap Voetbal nog op haar naam te zetten.
Gepubliceerd op dinsdag 13 september 2016 om 22:51
“Het was best een leuke wedstrijd. Het Dreamteam gaf aardig tegenstand, maar uiteindelijk zag je toch het kwaliteitsverschil.” Het is het relaas van Peter Poppe, scout van PEC Zwolle, na afloop van de traditionele ontmoeting tussen het Dreamteam van het Zwols Kampioenschap Voetbal en PEC Zwolle A1. Het samengestelde team ging dinsdag in het MAC³PARK Stadion uiteindelijk met liefst 0-7 ten onder.
Gepubliceerd op dinsdag 23 augustus 2016 om 09:53
Het Dreamteam van het Zwols Kampioenschap Voetbal staat op dinsdag 13 september onder leiding van PEC Zwolle-trainer Dwight Lodeweges. De Zwolse talenten nemen het dan in het MAC³PARK Stadion traditiegetrouw op tegen de A1 van PEC Zwolle en krijgen in Lodeweges een ervaren trainer voor hun neus. Lodeweges was onder andere hoofdtrainer van SC Cambuur, SC Heerenveen en PEC Zwolle.
Gepubliceerd op zaterdag 11 juni 2016 om 09:46
Be Quick ’28 is hofleverancier van het Dreamteam van het Zwols Kampioenschap Voetbal 2016. De kampioen levert in totaal zeven spelers, waaronder aanvoerder Julian Ruiter en goaltjesdief Sertac Yilmaz. CSV ’28 heeft met vier spelers eveneens een aardig aandeel, terwijl ook verliezend finalist SVI dat aantal spelers aflevert. In de persoon van keeper Mike Damman is ook Wijthmen van de partij.
Gepubliceerd op vrijdag 10 juni 2016 om 23:53
Tijjani Reynders heeft vrijdagavond de Zwolse Gouden Schoen in de wacht gesleept. De puntspeler van nummer vier CSV ’28 A1 maakte in de strijd om de derde plaats één treffer en daarmee zette hij zijn totaal tijdens het Zwols Kampioenschap Voetbal op elf. Nummer twee Sertac Yilmaz van Be Quick eindigde op acht goals, terwijl nummer drie Gabriel van Leeuwen (WVF) er zes maakte.
Gepubliceerd op vrijdag 10 juni 2016 om 23:43
Be Quick ’28 A1 heeft zich vrijdagavond op oppermachtige wijze gekroond tot winnaar van het Zwols Kampioenschap Voetbal. In de finale waren de roodhemden veel en veel te sterk voor de leeftijdsgenoten van SVI, waardoor er uiteindelijk met 5-0 werd gewonnen. Be Quick heeft nu viermaal het Zwolse toernooi voor A-junioren op haar naam gezet.
Gepubliceerd op dinsdag 7 juni 2016 om 23:54
Je krijgt er als doelman vijf om de oren, maar toch stap je na afloop als de held van het veld. Het overkomt dinsdag Be Quick-keeper Oscar Blom, die tijdens de halve finale van het Zwols Kampioenschap Voetbal uitgroeit tot de man waar het om draait. In de beslissende penaltyserie tegen WVF pakt de goalie er twee en zo is hij na afloop het middelpunt van de feestvreugde.
Gepubliceerd op dinsdag 7 juni 2016 om 23:46
De A-junioren van SVI en Be Quick ’28 hebben zich dinsdag voor het tweede jaar oprij geplaatst voor de finale van het Zwols Kampioenschap Voetbal. SVI was in haar halve finale met 1-2 te sterk voor gastheer CSV ’28, terwijl Be Quick ’28 na strafschoppen afrekende met het dappere WVF. Na negentig minuten stond er een 5-5 eindstand op het bord, waarna Be Quick de penalty’s duidelijk beter nam.
Gepubliceerd op vrijdag 3 juni 2016 om 22:57
Eerste wedstrijd vier doelpunten, tweede wedstrijd zes doelpunten. Ja, dan mag je gerust worden bestempeld als favoriet voor het winnen van de Zwolse Gouden Schoen. Tijjani Reynders, spits van CSV ’28 A1, heeft er na de groepsfase van het Zwols Kampioenschap Voetbal al tien gemaakt en daarmee staat hij strak bovenaan de topscorerslijst. “Ik wil mijn periode bij CSV op een mooie manier afsluiten”, reageert de goalgetter.